• 100% CO-neutraal FSC® papier

  • Drukken zonder bomen kappen

  • 100% eigen productie

  • Scherp geprijsd

  • Gratis blanco geleverd

“En toen kwamen we er opeens achter dat we JA hadden gezegd om 52 weken mee te doen en dat we een Groene Held wilden worden. En als we A zeggen, moeten we ook B zeggen.” – Henk Sint

Week 11Ga straatjutten

Hoe jij ook naar zwerfafval kijkt, deze week gaan we Nederland schoner maken. We gaan straatjutten. Iedere dag minstens één stuk zwerfafval opruimen.52 weken Duurzaam oprichtster Carolien Buiskool belde met Henk Sint in december 2020 of Groenprint mee wilde doen aan een nieuw initiatief; 52 weken lang duurzaamheid centraal stellen en iedere week een laagdrempelige uitdaging aangaan.

“Ja” zeiden we, net als de 3.000 deelnemers die ons voor waren gegaan wachtte we tot de start van 2021. Wat ons opviel: Binnen 2 weken was de groep van 3.000 deelnemers gegroeid naar meer dan 12.000 deelnemers. Wat een mooie beweging!

Samen met ons team zullen wij zo goed en zo kwaad als het gaat meedoen en iedere maandag starten met de uitdaging van die week. Dit doen we als bedrijf en als medewerker van Groenprint. We gaan het gewoon proberen en houden je via deze pagina op de hoogte hoe wij iedere week ons bijdragen. Soms met een verwijzing naar onze eigen bedrijfsvoering en overtuiging.

Wil je ook meedoen? Kijk dan op 52wekenduurzaam.nl en schrijf je gratis in.