• 100% CO-neutraal FSC® papier

  • Drukken zonder bomen kappen

  • 100% eigen productie

  • Scherp geprijsd

  • Gratis blanco geleverd

Weekuitdaging 10 - Eet lekker vega


Wat gaan we doen?

Een sappig biefstukje, knapperige karbonaadjes en oh oh oh die heerlijke bitterballen. Hoewel de meesten van ons het ondertussen wel weten dat het best een beetje minder kan, eten we nog steeds een hoop vlees met elkaar. En dat zorgt voor een enorme ecologische voetafdruk.

Maar hoe zorg je nou dat je eindelijk eens gaat minderen? Daar gaat de uitdaging van deze week over.

We doen dat door mee te doen met de Nationale Week zonder Vlees. In het leven geroepen door de Hippe Vegetariër – Isabel Boerdam. We zijn vereerd dat deze vega celebrity de opdracht van deze week samen met ons heeft gemaakt.

Hij is simpel.

Onze uitvoering:

Je kan je je waarschijnlijk voorstellen dat wij bij Groenprint als geen ander weten dat we moeten matigen met vlees. Maar hoe zet het met onze huisdieren?

Wij zijn blij dat we al jaren drukwerk partner zijn van Edgar en Cooper. Het jonge Belgische bedrijf dat in 13 landen honden en katten voeding verkoopt. Dit bedrijf heeft specifiek gekozen voor 100% biologisch afbreekbare verpakkingszakken en recyclebare blikken.

Uiteraard hoort hier ook 100% recyclebaar FSC papier bij voor alle instore en promotionele drukwerkopdrachten. Zo houden wij bij het voedsel van onze huisdieren ook rekening met het klimaat!

Wil je je hond of kat ook kennis laten maken met eten dat goed voelt voor jouw huisdier maar ook voor jou? Kijk dan op: edgardcooper.com