• 100% CO-neutraal FSC® papier

  • Drukken zonder bomen kappen

  • 100% eigen productie

  • Scherp geprijsd

  • Gratis blanco geleverd

Weekuitdaging 12 - Doe de voorjaarsschoonmaak


Wat gaan we doen?

Jaaa, de lente is begonnen! Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. En niet zomaar eentje. Nee, na deze week doen we dat zelfs met een schoon geweten! We duiken namelijk eens diep dat gootsteenkastje in en gaan vieze schoonmaakmiddelen vervangen door schone.

Niet alleen door vanaf nu ecologisch verantwoorde middelen te gaan kopen, maar ook door ze zelf te gaan maken. Dat is beter voor de portemonnee, voor je eigen gezondheid en voor de natuur. Je zult versteld staan over wat je kunt bereiken met een set producten die je normaal alleen maar tijdens het koken gebruikt!

Wees creatief, bind je theedoek om je voorhoofd, mix als volleerd bartender de ideale vulling bij elkaar en dartel door je brandschone woning. Succes!

Onze uitvoering:

Soms is de aankondinging van de uitdaging te leuk! Daarom klik op bovenstaande youtube film en zie wat jou en ons te doen staat. Onze voorjaarschoonmaak hebben we dit jaar grootser aangepakt.

We hebben ons hele kantoor leeggehaald en zijn verhuisd naar een nieuwer en groter kantoor. Hadden we opeens nog veel meer schoon te maken. Uiteraard met ecologisch schoonmaakmiddel en met onze apparatuur van Numatic. Al jaren een duurzame relatie van onze drukkerij Printvisie.

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Numatic? Misschien zegt de naam je niets, maar stiekem ken je ze al heel lang. numatic.nl