• 100% CO-neutraal FSC® papier

  • Drukken zonder bomen kappen

  • 100% eigen productie

  • Scherp geprijsd

  • Gratis blanco geleverd

Weekuitdaging 9 - Laat je stem horen


Wat gaan we doen?

Op 17 maart zijn er verkiezingen. We gaan onze duurzame stem laten horen. Door ons simpel maar goed voor te bereiden op wie we gaan stemmen. Want je ziet misschien door de bomen het bos niet meer.

Maar je stem laten horen is meer dan een kruisje in het vakje zetten. Je kunt veel meer impact maken. Niet alleen door op de barricade te gaan staan, maar ook op subtielere manieren je geluid te laten horen. Voor elke stem en voor elke kleur groen is er plek.

Dus, let’s go. Er is een wereld te winnen.

Onze uitvoering:

Groenprint steunt iedere partij die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Op 17 maart kan je stemmen. Ondanks dat je misschien denkt het niet meer van deze tijd is maken veel partijen gebruik van flyers en posters.

Het valt ons echter op dat, een uitzondering daargelaten, de partijen hierbij kiezen voor de goedkope oplossing en dat recycled FSC papier bijna nooit in de aanvraag voor promotioneel drukwerk staat. Groenprint heeft als haar taak gezien om iedere partij hier wel op te wijzen. Ook tijdens deze campagne tijd drukken wij voor diverse politieke partijen, opvallend genoeg niet alleen voor de groene linkse partijen.

Wellicht speelt duurzaamheid dan stiekem toch een rol bij het bestellen van drukwerk.

Wil je weten waarom deze verkiezingen zo belangrijk zijn voor het milieu en wat jij er aan kan doen?? Kijk dan op: milieudefensie.nl/verkiezingen