• 100% eigen productie

  • Scherp geprijsd

  • Drukken zonder bomen kappen

  • 100% CO-neutraal papier

  • Spoedlevering mogelijk

Klantenservice

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op!
089 - 902 00 22
info@groenprint.nl

Zoektip!

Het is mogelijk om op Enter te drukken als u op een product hebt gezocht. Zo worden alle gevonden producten op één pagina weergegeven.

Speciaal product?

Wij maken snel en vrijblijvend offertes op maat.
Offerte aanvragen

8.2 / 10 van 91 beoordelingen

Duurzaam drukwerk

Als ondernemer bent u niet alleen een expert in uw vak, waardoor uw klanten optimaal geholpen worden met de diensten en producten die u aanbiedt. Daarnaast staat u ook stevig gegrond in de maatschappij en hebt u oog voor maatschappelijke belangen. Het milieu is één van die belangen die aandacht vragen en u bent zich ervan bewust wat de gevolgen zijn van een niet milieuvriendelijk of duurzaam ondernemen. En ook uw klanten hebben steeds meer aandacht voor duurzaamheid.

  • De groenste drukkerij van Nederland
  • Duurzaam verantwoord ondernemen
  • Specialist in drukwerk op maat 
  • Gratis bezorging in Nederland en België

Duurzaam drukwerk

Doordacht duurzaam drukwerk

Het milieu is één van die belangen die aandacht vragen en u bent zich ervan bewust wat de gevolgen zijn van een niet milieuvriendelijk of duurzaam ondernemen. En ook uw klanten hebben steeds meer aandacht voor duurzaamheid. U wilt daarom het liefst samenwerken met partners die het duurzaam ondernemen eveneens hoog in het vaandel hebben staan. Een duurzame drukkerij in Rotterdam als Groenprint is dan uw logische partner.

Om CO2-neutraal te kunnen werken moet allereerst in kaart worden gebracht waar de CO2-uitstoot vandaan komt. Allereerst is dat natuurlijk het papier zelf, waar ook hout in wordt verwerkt. Daarnaast moet gedacht worden aan de energie die wordt gebruikt in de drukkerij, niet alleen voor de drukmachines, maar ook voor verlichting en verwarming. En natuurlijk veroorzaken alle vervoersbewegingen die nodige uitstoot. Dit alles dient te worden gecompenseerd.

Op de eerste plaats gebeurt dit door te drukken op FSC gerecycled papier, dat in een beperkte straal wordt ingezameld. Het resultaat van het productieproces van dit papier is hagelwit papier. Voor elke order die u plaatst vanaf 100 euro wordt namens u in Nederland een boom geplant. Hiervan ontvangt u uiteraard een certificaat. Klanten die de balans positief willen laten doorslaan kunnen ervoor kiezen om extra bomen te laten planten. Met alle genomen maatregelen weet Groenprint minimaal CO2-neutraal, en dus duurzaam te ondernemen. Kortom, Groenprint is uw milieuvriendelijke drukkerij in Rotterdam.

Kwaliteit van het drukwerk

Als u regelmatig drukwerk nodig hebt kiest u uw drukkerij op de eerste plaats vanwege de kwaliteit van het proces en het afgeleverde drukwerk. De duurzaamheid is daarbij een mooie en zeer welkome extra. Vakkennis is er binnen Groenprint genoeg, dat wordt met dertig jaar ervaring in de eigen drukkerij wel opgebouwd en in de praktijk steeds weer bewezen. Het proces van ontwerp tot drukwerk verloopt simpel, overzichtelijk en efficiënt. Na inzending van uw eigen ontwerp zorgt Groenprint voor een kosteloze controle van de aangeleverde bestanden. Dan gaan we ermee aan de slag. Uw werk wordt binnen Nederland en België gratis op uw gewenste locatie geleverd.

Product nummer: 194
Groenprint 8.210 91
Lees meer over onze werkwijze