• 100% eigen productie

  • Scherp geprijsd

  • Drukken zonder bomen kappen

  • 100% CO-neutraal papier

  • Spoedlevering mogelijk

Klantenservice

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op!
089 - 902 00 22
info@groenprint.nl

Zoektip!

Het is mogelijk om op Enter te drukken als u op een product hebt gezocht. Zo worden alle gevonden producten op één pagina weergegeven.

Speciaal product?

Wij maken snel en vrijblijvend offertes op maat.
Offerte aanvragen

8.1 / 10 van 92 beoordelingen

Over ons


Eigen groene drukkerij

Om CO2-neutraal te kunnen drukken heeft u een eigen drukkerij nodig. Anders kunt u nooit uw CO2-footprint uit laten rekenen om de gemaakte uitstoot te compenseren. Daarom beschikt Groenprint over een eigen drukkerij in Rotterdam.

Voor elke order vanaf €100,- die u plaatst, wordt namens u een boom geplant in Nederland. Hiervan ontvangt u een certificaat als bewijs.

Ruime ervaring

De drukkerij van Groenprint bestaat al meer dan 30 jaar. Met een team van zo'n 20 betrokken groene vakmensen werken we dagelijks aan CO2-neutraal drukwerk voor onze klanten. Bevlogen vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al uw grafische producties. Want dat we CO2-neutraal, duurzaam drukwerk maken doet niets af aan de kwaliteit van ons drukwerk.

Persoonlijke advies

Op onze website staan heel veel producten, van placemats tot flyers, maar het kan best zo zijn dat het drukwerk dat u zoekt er net niet bij staat. Ander formaat, afwijkende oplage... Bij Groenprint is dat geen probleem. U belt ons gewoon en wij zorgen voor een passend advies en een offerte op maat. Komt u liever langs? Dat kan ook. Samen met u kijken onze specialisten graag mee als het gaat om de realisatie van uw grafische producties.

State of the art apparatuur

Naast de modernste digitale én conventionele drukpersen, hebben wij ook de modernste pre- en afterpress apparatuur in huis. Ons machinepark wordt bediend door gemotiveerde vakmensen waar u op kunt vertrouwen. Zij weten hoe nauw drukwerk luistert. Van drukken tot handling, het team van Groenprint staat garant voor uw productie en een perfect eindresultaat.

We denken met u mee

U kunt bij ons online de prijs meteen zien. Wilt u een offerte op maat, bel of mail ons dan. Binnen 8 uur ontvangt u, uw aangevraagde offerte. Maar ook controleren wij gratis en vakkundig uw bestanden. Ook al moet de bestelling nog geplaatst worden. Wilt u van te voren weten of de technische opmaak van uw bestand in orde is? Bel of mail ons. We kijken graag met u mee.