• 100% eigen productie

 • Scherp geprijsd

 • Drukken zonder bomen kappen

 • 100% CO-neutraal papier

 • Spoedlevering mogelijk

Klantenservice

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op!
089 - 902 00 22
info@groenprint.nl

Zoektip!

Het is mogelijk om op Enter te drukken als u op een product hebt gezocht. Zo worden alle gevonden producten op één pagina weergegeven.

Speciaal product?

Wij maken snel en vrijblijvend offertes op maat.
Offerte aanvragen

8.1 / 10 van 92 beoordelingen

Brochures drukken

Brochures drukken waarbij u de keuze hebt uit meerdere afwerkingen. De geniete brochures zijn van topkwaliteit en scherp geprijsd. Geniete brochures zijn voorzien van stevige 2 nietjes in de rug en al leverbaar in 48 uur. De wire-o brochures worden afgewerkt met een stevige zilverkleurige metalen spiraal. De gelijmde brochures hebben een rug waar de binnenwerk pagina's in vastgelijmd worden. 

 • Spoedlevering mogelijk
 • Mini boekjes op A7 formaat ook leverbaar
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
 • Offerte binnen 8 uur voor brochures op maat
Brochures Drukken

Brochures laten drukken

Drukkerij Groenprint in Rotterdam Zuid biedt u verschillende mogelijkheden om professioneel ogende brochures te maken voor een breed scala aan doelgroepen. Denkt u bijvoorbeeld aan brochures voor presentaties en activiteiten, of verslagen, rapporten en circulaires. Het ziet er niet alleen prachtig uit, het geleverde drukwerk is uiteraard ook van hoogwaardige kwaliteit en bovendien op duurzame wijze gemaakt.

Er is heel wat mogelijk

Brochures zijn in diverse professionele afwerkingen mogelijk:

 • Brochures geniet. Deze brochures worden geniet met twee stevige nietjes in de rug.
 • Brochures gelijmd. Deze brochures hebben een stevige rug. Hierin worden de pagina’s vastgelijmd.
 • Brochures genaaid. Deze brochures worden gelijmd in de kaft maar voor nog meer stevigheid ook met garen aan elkaar vastgenaaid.
 • Brochures wire-o. Deze brochures worden in een metalen ringsysteem geleverd. Dit systeem zorgt voor flexibel te hanteren brochures die toch een professionele uitstraling hebben.
 • Hardcover boeken. Bij deze brochures/boeken wordt het drukwerk in een stevige kaft geleverd, waardoor het geheel een robuuste uitstraling krijgt.


Welke brochure u kiest is afhankelijk van de toepassing waarvoor u de brochure nodig hebt. Voor een wekelijks clubblad zult u bijvoorbeeld eerder kiezen voor een geniete brochure, voor een rapporten en offertes zult u eerder gebruik maken van een genaaid exemplaar, of wellicht hardcover boeken. Wat de toepassing ook is waarvoor u de brochure nodig hebt, drukkerij Groenprint uit Rotterdam zorg voor professioneel drukwerk, dat bovendien op een duurzame en CO2-neutrale wijze wordt gemaakt.

Hoe werkt het?

De werkwijze is makkelijk en doeltreffend. U levert ons de bestanden aan met het af te drukken materiaal. Dat betekent dat u de gehele verzorging van de tekst en de opmaak ervan helemaal in eigen hand hebt. De aangeleverde materialen worden, voor het eigenlijke drukproces begint, door Groenprint gecontroleerd. Zo worden eventuele problemen tijdig gesignaleerd en voorkomen. Als het drukwerk gereed is wordt het vervolgens in heel Nederland en België gratis bezorgd.

Duurzaam en CO2-neutraal drukwerk

Groenprint zorgt niet alleen voor professioneel drukwerk en prima verzorgde brochures, maar zet zich daarnaast actief in voor duurzaamheid. Dat betekent dat drukkerij Groenprint niet alleen CO2-neutraal werkt, maar ook ervoor zorgt dat de afgeleverde producten CO2-neutraal zijn. Alle in CO2-verbruik resulterend energieverbruik tijdens het productieproces, maar ook in het productieproces van de grondstoffen en het vervoer van mensen en goederen dienen te worden gecompenseerd. Enerzijds gebeurt dit door het optimaliseren van drukprocessen en een optimale recycling. Anderzijds door het actief werken aan de aanplant van nieuwe bomen. Zo wordt voor elke order boven de 100 euro een boom in Nederland geplant. De opdrachtgever ontvangt hiervan een certificaat. Groenprint zet zich in voor bewustwording en duurzaamheid, en dat tegen concurrerende tarieven.

Product nummer: 3
Groenprint 8.110 92
Lees meer over onze werkwijze