• 100% CO-neutraal FSC® papier

 • Drukken zonder bomen kappen

 • 100% eigen productie

 • Scherp geprijsd

 • Gratis blanco geleverd

 • Rekeningmapjes drukken
 • Rekeningmapjes bedrukken
 • Rekeningmapjes eigen ontwerp
 • Rekeningmapjes horeca

Rekeningmapjes drukken

Rekeningmapjes

Overhandig de rekening op een professionele wijze aan je klanten met eigen bedrukte rekeningmapjes. De rekeningmapjes zijn verkrijgbaar in 4 modellen waarbij de buitenzijde, maar ook de binnenzijde in full colour te bedrukken is. Als optie kunnen de rekeningmapjes voorzien worden van enkelzijdig of dubbelzijdig glans laminaat, mat laminaat of krasvast laminaat. We adviseren om de rekeningmapjes te lamineren indien het ontwerp een volvlak bevat om breken te voorkomen. De rekeningmapjes worden plano, uitgevouwen geleverd.

 • Vanaf 25 stuks te bestellen
 • Keuze uit 9 (gerecyclede) papiersoorten
 • Snelste levertijd van 24 uur
 • Gratis levering in Nederland en België

Bestellen Maatwerk offerte Templates Bestelgids

Product nummer: 107

Rekeningmapjes voor in de horeca

Je eigen rekeningmapjes drukken in de kleuren van jouw huisstijl. Zo kan je kiezen uit 2 modellen met ieder hun eigen karakteristieke uitstraling. Model 1 (zie voorbeeld rechts) heeft 2 flappen waarvan 1 flap een mooie contour heeft. De rekening kan bijvoorbeeld met een paperclip aan het middenstuk van het rekeningmapje bevestigt worden.

Model 2 (zie voorbeeld onder) heeft rechte hoeken en wordt op iets minder dik papier gedrukt dan model 1 om te voorkomen dat het rekeningmapje op gaat staan. De onderste flappen zorgen ervoor dat de rekening netjes ingestoken kan worden. Op een professionele wijze overhandig je de eindafrekening aan je klanten.


Rekeningmapje model 1

Rekeningmapje model 2


Rekeningmapjes in kleine oplage zijn te bestellen vanaf 25 t/m 2500 stuks. Hierbij is het mogelijk om een eigen aantal in te vullen zodat je nooit teveel hoeft te bestellen. Heb je de rekeningmapjes snel nodig? Kies dan voor de 24-uurs spoedlevering.

Grote oplage rekeningmapjes worden offset gedrukt en zijn te bestellen vanaf 1000 t/m 100.000 stuks. Ook hierbij is het mogelijk om een eigen aantal in te vullen. Levertijd 4 werkdagen.

Speciale aanvraag? We maken graag een offerte op maat. Binnen 8 uur ontvang je een passende offerte.

Bedrukte rekeningmapjes

De rekeningmapjes kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig in full colour bedrukt worden. Dit wil zeggen dat niet alleen de buitenzijde maar ook de binnenzijde voorzien kan worden van je eigen unieke ontwerp. Leuk om aan de binnenzijde bijvoorbeeld de klant te bedanken. De gerecyclede papiersoorten waaruit je kan kiezen zijn gesatineerd mc (glanzend), silk mc (mat) en offset (hoogwit). Hierdoor zal het rekeningmapje volledig aan je uitstraling wensen voldoen. De papiersoorten eerst zien en aanvoelen? Vraag gratis onze samplemap aan.

Rekeningmapjes met luxe afwerking

Voor een luxe uitstraling en extra stevigheid kunnen de rekeningmapjes voorzien worden van enkelzijdig of dubbelzijdig glans laminaat, mat laminaat of soft-touch laminaat. Door de beschermlaag van het laminaat wordt tevens de gebruiksduur van het drukwerk verhoogd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vingerafdrukken, vuil en waterdruppels af te vegen met een doekje, zonder kwaliteitsverlies van het drukwerk.

Groenprint 8.810 166
1 Kies het formaat Tekstweergave
2 Kies de bedrukking Tekstweergave
3 Kies de papiersoort
4 Kies het papiergewicht
5 Kies het laminaat
6 Kies het aantal ontwerpen