• 100% eigen productie

  • Scherp geprijsd

  • Drukken zonder bomen kappen

  • 100% CO-neutraal papier

  • Spoedlevering mogelijk

Klantenservice

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op!
089 - 902 00 22
info@groenprint.nl

Zoektip!

Het is mogelijk om op Enter te drukken als u op een product hebt gezocht. Zo worden alle gevonden producten op één pagina weergegeven.

Speciaal product?

Wij maken snel en vrijblijvend offertes op maat.
Offerte aanvragen

8.4 / 10 van 90 beoordelingen

Rekeningmapjes drukken

Overhandig de rekening op een professionele wijze aan uw klant met uw eigen bedrukte rekeningmapjes. De rekeningmapjes zijn verkrijgbaar in 2 modellen waarbij de buitenzijde, maar ook de binnenzijde in full colour te bedrukken is. Als optie kunnen de rekeningmapjes voorzien worden van enkelzijdig of dubbelzijdig glans laminaat, mat laminaat of soft-touch laminaat. We adviseren om de rekeningmapjes te lamineren indien het ontwerp een volvlak bevat om breken te voorkomen. De rekeningmapjes worden plano, uitgevouwen geleverd.

  • Vanaf 25 stuks te bestellen
  • Keuze uit 5 gerecyclede papiersoorten
  • Spoedlevering van 24 uur mogelijk
  • Gratis levering in Nederland en België

Rekeningmapjes drukken Rekeningmapjes drukken

Rekeningmapjes voor uw horecaonderneming

Uw eigen rekeningmapjes drukken in de kleuren van uw huisstijl. Zo kunt u kiezen uit 2 modellen met ieder hun eigen karakteristieke uitstraling. Model 1 (zie voorbeeld rechts) heeft 2 flappen waarvan 1 flap een mooie contour heeft. De rekening kan bijvoorbeeld met een paperclip aan het middenstuk van het rekeningmapje bevestigt worden.

Model 2 (zie voorbeeld onder) heeft rechte hoeken en wordt op iets minder dik papier gedrukt dan model 1 om te voorkomen dat het rekeningmapje op gaat staan. De onderste flappen zorgen ervoor dat de rekening netjes ingestoken kan worden. Op een professionele wijze overhandigt u de eindafrekening aan uw klanten.


Rekeningmapje model 1

Rekeningmapje model 2


Rekeningmapjes in kleine oplage zijn te bestellen vanaf 25 t/m 2500 stuks. Hierbij is het mogelijk om een eigen aantal in te vullen zodat u nooit teveel hoeft te bestellen. Heeft u de rekeningmapjes snel nodig? Kies dan voor de 24 uurs spoedlevering.

Grote oplage rekeningmapjes worden offset gedrukt en zijn te bestellen vanaf 1000 t/m 100.000 stuks. Ook hierbij is het mogelijk om een eigen aantal in te vullen. Levertijd 4 werkdagen.

Speciale aanvraag? We maken graag een offerte op maat. Binnen 8 uur ontvangt u een passende offerte.

Bedrukte rekeningmapjes

De rekeningmapjes kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig in full colour bedrukt worden. Dit wil zeggen dat niet alleen de buitenzijde maar ook de binnenzijde voorzien kan worden van uw eigen unieke ontwerp. Leuk om aan de binnenzijde bijvoorbeeld de klant te bedanken. De papiersoorten waaruit u kunt kiezen zijn gesatineerd mc (glanzend), silk mc (mat) en offset (hoogwit) en de gerecyclede varianten hiervan. Hierdoor zal het rekeningmapje volledig aan uw uitstralings wensen voldoen. De papiersoorten eerst zien en aanvoelen? Vraag gratis onze samplemap aan.

Rekeningmapjes met luxe afwerking

Voor een luxe uitstraling en extra stevigheid kunnen de rekeningmapjes voorzien worden van enkelzijdig of dubbelzijdig glans laminaat, mat laminaat of soft-touch laminaat. Door de beschermlaag van het laminaat wordt tevens de gebruiksduur van het drukwerk verhoogd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vingerafdrukken, vuil en waterdruppels af te vegen met een doekje, zonder kwaliteitsverlies van het drukwerk.

   EindformaatPDF templatesIndesign templates
   Model 1 (99 x 210 mm)DownloadDownload
   Model 2 (99 x 170 mm)DownloadDownload
Product nummer: 107
Groenprint 8.410 90
"Rekeningmapjes drukken" aan het laden