• 100% CO-neutraal FSC® papier

  • Drukken zonder bomen kappen

  • 100% eigen productie

  • Scherp geprijsd

  • Gratis blanco geleverd

Welkom in onze FSC® drukkerij

  • Constante kwaliteit en zorgvuldigheid
  • Snel schakelen en korte levertijden
  • Offset en digitaal drukwerk

Eigen groene drukkerij


Om CO2-neutraal te kunnen drukken heb je een eigen drukkerij nodig. Anders kan je nooit jouw CO2-footprint uit laten rekenen om de gemaakte uitstoot te compenseren. Daarom beschikt Groenprint over een eigen drukkerij in Rotterdam.

Ruime ervaring

De drukkerij van Groenprint bestaat al meer dan 30 jaar. Met een team van zo'n 20 betrokken groene vakmensen werken we dagelijks aan CO2-neutraal drukwerk voor onze klanten. Bevlogen vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al jouw grafische producties. Want dat we CO2-neutraal, duurzaam drukwerk maken doet niets af aan de kwaliteit van ons drukwerk.

Persoonlijke advies

Op onze website staan heel veel producten, van placemats tot flyers, maar het kan best zo zijn dat het drukwerk dat je zoekt er net niet bij staat. Ander formaat, afwijkende oplage... Bij Groenprint is dat geen probleem. Je belt ons gewoon en wij zorgen voor een passend advies en een offerte op maat. Kom je liever langs? Dat kan ook. Samen met jou kijken onze specialisten graag mee als het gaat om de realisatie van jouw grafische producties.

State of the art apparatuur

Naast de modernste digitale én conventionele drukpersen, hebben wij ook de modernste pre- en afterpress apparatuur in huis. Ons machinepark wordt bediend door gemotiveerde vakmensen waar je op kan vertrouwen. Zij weten hoe nauw drukwerk luistert. Van drukken tot handling, het team van Groenprint staat garant voor jouw productie en een perfect eindresultaat.

We denken met je mee

Je kan bij ons online de prijs meteen zien. Wil je een offerte op maat? Binnen 8 uur ontvang je jouw vrijblijvende offerte. Maar ook controleren wij gratis en vakkundig jouw bestanden. Ook al moet de bestelling nog geplaatst worden. Wil je van tevoren weten of de technische opmaak van jouw bestand in orde is? Bel of mail ons. We kijken graag met je mee.