• 100% CO-neutraal FSC® papier

  • Drukken zonder bomen kappen

  • 100% eigen productie

  • Scherp geprijsd

  • Gratis blanco geleverd

Groenprint Nautilus papier beeldmerk

Nautilus papier: Milieuvriendelijk drukwerk zonder kwaliteitsverlies

100% gerecycled FSC papier van topkwaliteit? Het kan door te kiezen voor Nautilus. Wat je ook zoekt, met Naulitus biedt Groenprint alles wat je nodig hebt op het vlak van 100% gerecycled ongestreken papier.

Certificering

Nautilus is naar ons idee de beste papiersoort in zijn klasse op het gebied van milieu. De 100% post-consumer gerecyclede papiersoorten zijn zeer milieuvriendelijk. Naast de FSC gerecycled certificering en het EU-Ecolabel is de Nautilus Classic variant ook nog bekroond met het Blauwe Engel label.

Groenprint Blauwe Engel logo Groenprint EU Ecolabel logo

 

Het verschil maak je, of je het laat zien is aan jou

Door te kiezen voor Nautilus maak jij het verschil. Immers schoner dan 100% gerecycled FSC- papier bestaat niet.

Wil je het verschil maken maar niet laten zien? Dan kies je voor Nautilus SuperWhite. Met een hoge witheid (CIE 150) is deze 100% gerecyclede papiersoort niet te onderscheiden van standaard FSC papier.

Wil jij of jouw opdrachtgever zowel het verschil maken als het verschil laten zien? Kies dan voor Nautilus Classic. Deze papiersoort benadert door de grijzige tint het beste krantenpapier. Met een natuurlijke witheid (CIE 112) heeft dit papier een authentieke gerecyclede look.

Groenprint Mondi logo

Hybride papier

Of Groenprint jouw drukwerkproductie nu moet drukken op onze digitale drukpersen of op onze offset drukpersen; Het maakt ons niet uit. De hoge kwaliteit van Nautilus (lage papierstofgehalte en perfecte runnability) stelt ons in staat om iedere productie te drukken voor jou.

Groenprint Antalis logo

Compleet assortiment

Met Nautilus biedt Groenprint een compleet assortiment 100% gerecycled papiersoorten in hoogwit (Nautilus SuperWhite) en natuurlijk wit (Nautilus Classic) aan. Van 80 grams tot 350 grams, van velformaten A4 tot A1, inclusief enveloppen waarbij het venster van PLA uit maïs bestaat.

Nautilus Classic papier Groenprint

Nautilus Classic

Met Nautilus Classic geef je drukwerk tastbare aandacht voor het milieu. Het 100% gerecyclede FSC-papier Nautilus Classic benadert door de grijzige tint het beste krantenpapier. Met een natuurlijke witheid (CIE 112) combineert het papier de authentieke gerecyclede look met de strenge Blauwe Engel milieueisen.

Groenprint heeft de gramsgewichten van 80 tot en met 300 grams standaard in het assortiment. Hiermee geef je jouw drukwerkproductie niet alleen een gerecyclede look, maar verminder je ook daadwerkelijk de CO2 voetafdruk van jouw productie.

Nautilus SuperWhite papier Groenprint

Nautilus SuperWhite

Nautilus SuperWhite is de ongestreken variant uit onze 100% gerecyclede FSC papiercollectie. De hoge witheid van het papier (CIE 150) zorgt voor een natuurgetrouwe weergave van kleuren.

Deze hoge witheid was voorheen alleen mogelijk bij producten gemaakt van nieuwe vezels. Door de uitstekende opaciteit wordt het doorschijnen bij vooral lagere gramsgewichten beperkt.

Met Nautilus SuperWhite van Groenprint zie je geen verschil, maar maak je het verschil!