• 100% CO-neutraal FSC® papier

  • Drukken zonder bomen kappen

  • 100% eigen productie

  • Scherp geprijsd

  • Gratis blanco geleverd

Groenprint Royal Run 2017 doneren

Royal Run 2017, Soestdijk

Op zondag 27 augustus 2017 zal het team van Groenprint deelnemen aan de Royal Run. Een route die langs het bordes van Paleis Soestdijk loopt en vervolgens door het schitterende park en bos welke normaal gesloten zijn voor het publiek. Samen met andere deelnemers zullen wij een afstand lopen van 3,5, 7 of 10,5 kilometer. Team Groenprint zal de 7 km run gaan rennen.

Onze deelname is onderdeel van de Run for the Rainforest. Vorig jaar heeft Groenprint voor dit initiatief meegedaan aan de Rotterdamse Marathon. Dit jaar zullen, Henk, Geraldine, Jeremy, Faruk en Dennis meedoen aan de Royal Run. Het doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor de Sumatran Orangutan Society (SOS). Zij zullen voor iedere €7,- donatie een boom planten in het Leuser Park op Sumatra.

Doneer aan Team Groenprint

SOS Sumatra

Met het door ons opgehaalde sponsorgeld steunen wij de Sumatran Orangutan Society. Deze stichting heeft als doel om de orang-oetans en hun bos te beschermen. Naast het planten van bomen wordt door SOS ook aandacht besteedt aan educatie van de lokale bevolking. Groenprint zal deze activiteit in 2017 extra ondersteunen door een extra bijdrage te leveren aan het Orangutan Information Center. Met deze bijdrage worden lesboeken voor lokale schoolkinderen geproduceerd. De lesboeken vertellen het belang van het behoud van het tropisch regenwoud en welke rol de kinderen en hun ouders daarbij hebben.

De runners van Team Groenprint

Groenprint Royal Run 2017 Henk Groenprint Royal Run 2017 Geraldine Groenprint Royal Run 2017 Jeremy Groenprint Royal Run 2017 Faruk Groenprint Royal Run 2017 Dennis
Henk Geraldine Jeremy Faruk Dennis