• 100% CO-neutraal FSC® papier

  • Drukken zonder bomen kappen

  • 100% eigen productie

  • Scherp geprijsd

  • Gratis blanco geleverd

Masker

Welkom groene held!

Super! Je hebt ons gevonden. Tijd voor een duurzame missie. Samen met onze heldenclub gaan we de boel een beetje opschudden. De boel een beetje mooier en vooral groener maken. Hoe? Met onze groene krachten en groene helden die we graag met jou delen!

‘We brengen je graag even bij’

VoorBIJ©-papier

De nieuwe speler in Nederland. BIJzonder papier met een unieke uitstraling. VoorBIJ©-papier is een ongebleekt gerecycled papier met bermgras van ecologisch beheerde bermen. Een 100% Nederlands fabricaat met NL Greenlabel A-duurzaamheidspaspoort. Maar misschien nog wel veel belangrijker: dit papier is voor de bij! Dankzij het maaien van de berm kunnen er namelijk weer nieuwe bloemen groeien die van levensbelang zijn voor de bij. En ook voor de wereld. We kunnen niet zonder de bij!

Nederlandse oorsprong
Eerst iets meer over het papier zelf. VoorBIJ©-papier heeft een natuurlijke tint, waarin de vezels van het bermgras nog duidelijk zichtbaar zijn. Een papier met een eigen karakter en – niet onbelangrijk – van Nederlandse oorsprong. Hierdoor besparen we aanzienlijk op de CO2-uitstoot, want lokaal betekent minder transport.

VoorBIJ©-papier bestaat voornamelijk uit ongebleekte gerecyclede papiervezels en bermgras, aangevuld met een klein deel cellulose. De gerecyclede grondstof en het bermgras komen uit Nederland en de cellulose uit België. Ook de grondstofverwerking en papierproductie vinden plaats in Nederland.
 

Verwerkingfases

VoorBIJ©-papier en Groenprint

Een papier dat dus past bij onze missie en jouw uitstraling. En het is ook nog eens in verschillende gewichten te bestellen. Van 80 grams tot 300 grams papier. Zelfs een 450 grams karton behoort tot de mogelijkheden. VoorBIJ© en Groenprint bieden je een breed assortiment. Dus voor ieder wat wils. Ben je nog niet helemaal zeker van de kwaliteit of uitstraling van dit papier? Bestel dan vooraf onze samplemap.
 

Uitingen

Groene helden club, een duurzame keten

 Duurzame keten

We gaan op missie voor de bij. En dat doen wij niet alleen. Samen met onze partners in crime Waardewenders en stichting The Pollinators zetten wij de bij in de spotlight. Door het delen van zakjes bloemzaad, met wat extra liefde voor het Voorbij©-papier en door dit aan iedereen te laten zien.

Daarom hebben we speciaal voor iedereen die meedoet aan onze missie het enige echte groene heldenmasker gemaakt. En die kun jij nu downloaden en printen. Gewoon op een A4, we hebben er ook van die handige kniplijntjes bij gemaakt. Voor de groene heldjes. Leuk voor thuis of op het werk. Want zo laat je aan iedereen zien dat ook jij staat voor een groenere wereld.

Dus print ‘m, deel ’m en draag ’m!

Masker

Drukken op Voorbij©-papier